Theme Compete: Footer top bar (middle part)

Middle block - Title
Vul hier de titel in van het middelste blok.

Middle block - Title
Vul hier de subtitel in van het middelste blok.

Middle block - Content
Vul hier de content in van het middelste blok, gebruik een <br/> voor een enter, ook kun je gebruik maken van andere html tags als <b></b>, <u></u>, etc om bepaalde tekst opmaak te laten zien.

Middle block - Show phone number?
Zet dit schuifje actief om het telefoonnummer in het middelste blok te laten zien.

Middle block - Show email address?
Zet dit schuifje actief om het emailadres in het middelste blok te laten zien.

Middle block color mail/phone
De kleur van de telefoon + emailadres tekst in het middelste blok.