Theme Conversion: Slide maken en ontwerpen

Maak het aantrekkelijk

Een slide afbeelding moet aantrekkelijk zijn. Dat is het hele idee van deze hero image. Hij moet jouw bezoeker meteen raken met iets dat jij te bieden hebt. Hierboven zie je hoe we een fashion banner maken. Probeer dit zelf in gratis software als Gimp of betaalde software als Adobe Photoshop (Elements).

1. Je kunt een slide ‘aan’ of ‘uit’ zetten in de HERO slider. Hero slide: show or not show

2. Upload je afbeelding in het juiste formaat voor alle apparaten (of alleen desktop, de rest past zich aan)

Klaar? Vergeet niet om op te slaan. Dit doe je telkens rechtsboven in Customize theme / Personaliseer thema.