Theme Repos: Upload je logo

We gebruiken in Theme Repos twee versies van je logo:

• Logo dark
  • Logo light

Dit doen we omdat je op sommige pagina’s, en als je scrollt, het donkere logo wilt zien, en soms andersom. Zo vang je het op.

Zorg dat je het logo upload in dezelfde grootte, dus Dark & Light moeten dezelfde resolutie hebben.

Logo width (breedte) in pixels

Dit geeft de breedte van je logo in pixels aan, zoals hij wordt weergegeven in de header. Speel er een beetje mee, aan de hand van het bestandsformaat wat je hebt ge-upload. Succes!

Maximale afmetingen die we weergeven

De maximale afmetingen die we weergeven is 100 pixels hoog en 145 pixels breed.

Type bestand

Je kunt .jpg, .png, .gif bestanden gebruiken.