Theme Conversion: Vertalingen eigen zinnen (meertalig)

Heb je een meertalige webshop en je wilt bijvoorbeeld je banners, USP’s, alles wat je zelf invoert in je webshop vertalen? Dat dat je zo:

Ga naar ‘design’ – ‘customize theme/personaliseer thema’ en Ga naar de plek waarop je een vertaling wilt invoeren, bijvoorbeeld een banner:

Je ziet hier staan: Flexibel bannerset. Dit is taal 1: jouw hoofdtaal.

Kopieer deze zin (selecteren en CTRL C / Command C)

Ga naar ‘dashboard – inhoud – vertalingen’

Deze zinnen hebben o.a. vertalingen nodig (als je een meertalige shop hebt:

- Hero image / slides
- Banners
USP in de topbalk
USP’s horizontaal
USP’s verticaal
USP’s onder koopknop