Je kunt op de productpagina 3 soorten varianten laten zien. Kies wat voor jou relevant is:

Optie 1: Varianten als images

Toon je varianten als afbeeldingen. Zo kies je de variant afbeelding, zo geef je aan welke kleuren (bijv.) beschikbaar zijn.

Als je bij de images / varianten kijkt, in de backend van een product, kun je daar op '+' klikken, en dan de bijpassende afbeeldings variant kiezen. Easy! Als je geen image koppelt, toont hij de variantnaam in het blokje. Dat is niet zo fraai, maar het is niet anders.

Optie 2: Horizontaal

Toon je varianten klassiek als een horizontale dropdown.

Optie 3: Varianten als blokjes

Zie direct welke varianten beschikbaar zijn met een horizontale scroll.